top of page
header belkin.png
Scope_zakelijk.png

2Amsterdam - CRI 

Twin Towers

2e etage

Eduard van Beinumstraat Amsterdam

270m2

Totaal ontwerp vanuit casco. Totale projectinrichting, vloeren, wanden, interieurbouw & meubilering

BELKIN

Turn-key huurder

Oplevering Februari '24

Een vernieuwd ontwerp voor Belkin

In het hart van de bruisende Zuidas hebben de iconische Twin Towers uit de jaren tachtig een indrukwekkende transformatie ondergaan. Op de tweede etage van 2Amsterdam hebben wij het genoegen gehad om het nieuwe kantoor van Belkin te ontwerpen. Dit kantoor is speciaal ingericht voor het marketingteam van Belkin en biedt ruimte aan 17 werkplekken. Naast de werkplekken beschikt het kantoor over een uitnodigende breakout room en een algemene vergaderruimte, waardoor het een ideale werkplek is voor creatieve en strategische bijeenkomsten.

Frisse en Jonge Stijl

Het ontwerp van het Belkin-kantoor straalt een frisse en jonge stijl uit, die perfect aansluit bij de energieke en innovatieve cultuur van het marketingteam. Door het gebruik van groen en aardetinten hebben we een rustgevende en natuurlijke sfeer gecreëerd, wat een welkome afwisseling biedt in het vaak hectische leven op de Zuidas. Deze kleurschakeringen dragen bij aan een rustige en aangename werkomgeving, waarin creativiteit en productiviteit kunnen floreren.

Multifunctioneel en Toekomstgericht

2Amsterdam belichaamt de toekomst van werken in een stedelijke omgeving. Door de combinatie van hoogwaardige kantoorruimte, recreatieve voorzieningen en publieke ruimtes, biedt 2Amsterdam een allesomvattende ervaring die zowel professionals als bezoekers aanspreekt. De transformatie van de Twin Towers naar 2Amsterdam is een schitterend voorbeeld van hoe vernieuwing en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan, terwijl het ook bijdraagt aan de levendigheid en aantrekkingskracht van de Zuidas.

Naast onze projecten in Amsterdam, zijn wij ook operationeel in Naarden, Almere, Amersfoort, Utrecht, Haarlem en Hilversum. Benieuwd naar onze ontwerp mogelijkheden en werkwijze? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

bottom of page