top of page
header.png
Scope_zakelijk.png

2Amsterdam - CRI 

Twin Towers

2e etage

Eduard van Beinumstraat Amsterdam

270m2

Totaal ontwerp vanuit casco. Totale projectinrichting, vloeren, wanden, interieurbouw & meubilering

Warburg Pincus bv

Turn-key huurder

Opgeleverd April '24

Project Warburg Pincus - Zuidas, Amsterdam

Voor Warburg Pincus hebben wij een nieuw kantoor ontworpen op de Zuidas in Amsterdam. Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met de volgende partners: About Project, Bloei, BigBrands, Styqx en Vitra.

Het kantoor beschikt over een ruime vergaderruimte, een stijlvolle lounge, een comfortabele lunchruimte en tien moderne werkplekken. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een inspirerende en functionele werkomgeving te creëren.

Bij het ontwerpen van het kantoor voor Warburg Pincus hebben we ons gericht op het creëren van een ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en bevorderlijk voor de productiviteit. De ruime vergaderruimte is voorzien van de nieuwste technologieën om effectieve communicatie en samenwerking te ondersteunen. De stijlvolle lounge biedt een ontspannende omgeving voor informele bijeenkomsten en creatieve brainstormsessies.

De lunchruimte is ontworpen met comfort en gemak in gedachten, waardoor medewerkers kunnen genieten van hun pauzes in een aangename sfeer. De tien moderne werkplekken zijn ergonomisch ingericht, met aandacht voor details die bijdragen aan het welzijn en de efficiëntie van de gebruikers.

We zijn bijzonder trots op de samenwerking met onze partners: About Project, Bloei, BigBrands, Styqx en Vitra. Hun expertise en hoogwaardige producten hebben een cruciale rol gespeeld in het realiseren van dit prachtige project. Elk element, van het meubilair tot de verlichting, is zorgvuldig geselecteerd om bij te dragen aan het geheel.

Het nieuwe kantoor van Warburg Pincus op de Zuidas is een perfecte weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en innovatie in kantoorontwerp. We nodigen u uit om een kijkje te nemen en de unieke combinatie van stijl en functionaliteit zelf te ervaren.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze nieuwste projecten en designinspiratie!

Naast onze projecten in Amsterdam, zijn wij ook operationeel in Naarden, Almere, Amersfoort, Utrecht, Haarlem and Hilversum. Benieuwd naar onze ontwerp mogelijkheden en werkwijze? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

bottom of page