top of page

Interieurstylist in Amsterdam

Ben je op zoek naar een interieurstylist in Amsterdam? Een functionele en esthetische styling van het interieur van een kantoor, woning of andere ruimte is van belang om het volledige potentieel eruit te halen. Bij Maison Libre zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van een totaalconcept voor jouw interieur. Enkele voorbeelden hiervan zijn: indeling woonruimtes, keukens, aanbouw en verbouw en kantoorruimtes. Voor de uitgangspunten van elk ontwerp houden we rekening met de leefstijl en behoeften van de eindgebruiker. Dit zul je tijdens het traject ook terugzien in de creatieve ontwerpen, 3D-modellen en fotorealistische impressies.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van authentiek interieur advies en ontwerp in Amsterdam? Neem contact op voor een oriëntatiegesprek.

35 Maison Libra .jpg

Onze aanpak in unieke interieurprojecten

Onze vaste, transparante werkwijze ontzorgt je volledig bij elke opdracht, of het nu gaat om verbouwing, redesign of project in aanbouw. Als interieurprofessionals uit Amsterdam met een ruim netwerk, schakelen we snel de juiste meubelmakers, aannemers en andere partners. Na een oriëntatiegesprek volgt een offerte op maat, waarna het stylingstraject start met schetsontwerpen, sfeerbeelden, materiaalspecificaties en inkoop, inclusief de interieurstyling.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Interieurstylist Amsterdam: maatwerk interieur advies

Kleur- en materiaalgebruik en stijlelementen staan centraal bij interieurstyling. Ze beïnvloeden de sfeer en uitstraling van een ruimte, zoals een kantoor, studio of een woning. Wist je bijvoorbeeld dat het gebruik van bepaalde kleuren en materialen bepaalde emoties oproept? Hierbij kun je denken aan een gevoel van rust, comfort of concentratie. Ook wanneer je de karakteristieken van de eindgebruiker in het interieur wilt weerspiegelen, wordt er veel aandacht besteed aan het kleurenpalet en de materialen die terugkomen in de realisatie en styling.

 

Daarnaast creëren stijlelementen samenhang en karakter. Dit doen we door het interieur te completeren met meubilair, decoraties en texturen die bij de ruimte passen en die het karakter van de eindgebruiker reflecteert. De eindgebruiker centraal stellen in de styling van een ruimte is essentieel om een tijdloos eindresultaat te realiseren. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en kan genieten van de functionaliteit en balans die het ze geeft. Als interieurstylisten voorzien wij onze opdrachtgevers van maatwerk interieur ontwerp en interieur advies in Amsterdam en omgeving.

02 Maison Libra .jpg

Maison Libre: creatief interieur design Amsterdam

Wij – Isolde en Belinda van Maison Libre – hebben jarenlange ervaring in de interieurbouw-, design- en stylingbranche. Met rijke kennis aan ruimtelijke vormgeving en kleur- en materiaalgebruik weten wij hoe we elke ruimte met de eindgebruiker kunnen verbinden. Ruimtes waar in wordt geleefd en gewerkt, willen we die persoonlijke en inspirerende touch geven. Interieur ontwerp in Amsterdam gaat namelijk verder dan de inrichting. Wij kijken naar de architectuur, lichtinval en de indeling van de te stylen ruimte en gebruiken dit om jou te voorzien van dynamisch interieur advies dat aansluit op de context.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Van visie tot realiteit. Vraag een oriëntatiegesprek aan

Ben je op zoek naar een interieurstylist in Amsterdam? Neem contact op met Maison Libre voor een oriëntatiegesprek, we leren graag meer over jouw wensen en ideeën. Heb je nog vragen of wil je graag advies ontvangen over interieurstyling en onze diensten? Je kunt ons bereiken op 06-11924015 of mailen naar info@maisonlibre.nl.

bottom of page