top of page

Interieurstylist in Laren

Een interieurstylist in Laren en omgeving gezocht om een functioneel en stijlvol interieurontwerp door te laten realiseren? Met onze jarenlange ervaring in de interieurbouw-, design- en stylingbranche hebben wij alle kennis in huis om het volledige potentieel uit jouw interieur in Laren te halen. Wil je graag een ontvangsthal laten restylen, is het project in aanbouw of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen wanneer het gaat om een uniek historisch pand? Neem gerust contact op met Maison Libre en ontdek de mogelijkheden.

35 Maison Libra .jpg

Maatwerk interieuradvies door een interieurstylist in Laren

Omdat wij als interieurstylist in Haarlem volgens een vaste en transparante werkwijze werken, weet je altijd waar je aan toe bent. We beginnen het traject met een oriëntatiegesprek waarin we kennis met je maken. Wat zijn je wensen en behoeften? Wie is de eindgebruiker? Wat is de ruimte waarmee we werken? Ook wanneer deze ruimte in aanbouw is, kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een offerte op maat op. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan we van start met het ontwerpproces. Interieur design in Haarlem omvat onder andere het maken van ontwerpschetsen, 3D-modellen en het kiezen van kleuren en materialen.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Onze werkwijze

We beginnen elk interieurproject met een oriëntatiegesprek waarin we kennismaken met je behoeften en wensen. Maar natuurlijk spelen de unieke eigenschappen van de ruimte waar we mee werken ook een grote rol en zien we deze graag met eigen ogen. Onze werkwijze is persoonlijk en op maat. Of het nu gaat om een minimalistische, klassieke of eclectische stijl, wij zorgen ervoor dat het interieur naadloos aansluit bij de eindgebruiker. Dit is waarom elke beslissing, van de ruimtelijke indeling tot de keuze van meubels en verlichting, met aandacht en precisie wordt genomen.

 

Ga je akkoord met het uitgewerkte design door de interieurstylist in Laren? Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we als interieurprofessionals snel schakelen om een totaalconcept neer te zetten. Onze uitvoerende en procesbegeleidende partners bestaan onder andere uit aannemers, meubelmakers en installateurs waar we al jaren met plezier mee samenwerken. Maar ook op het gebied van de aanvraag van bouwvergunningen, het communiceren met onze partners en het sourcen van de juiste meubels en materialen ontzorgen we je graag.

26 Maison Libra .jpg

Complete visualisatie van het project

Vanuit jouw rol als opdrachtgever is het begrijpelijk dat je inzicht wilt hebben op het maatwerk interieur design in Laren. We nemen je mee in het proces door je te begeleiden tijdens het ontwerp, de inkoop en de realisatie van het project, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en de sfeer kunt proeven. Transparantie over de visualisatie van het project is hierbij ook een factor. Door 3D-impressies, traditionele en digitale tekeningen en fotorealistische renderbeelden te delen, bieden we je ruimte voor eventuele feedback of bijsturing alvorens we het interieur in Laren realiseren.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Over Maison Libre

Interieur design in Laren draait om de verbinding tussen de ruimte en de eindgebruiker. Wij – Isolde en Belinda van Maison Libre – hebben over de jaren heen rijke kennis aan ruimtelijke vormgeving en kleur- en materiaalgebruik opgedaan en passen deze opgedane kennis nu toe binnen onze eigen onderneming. Zo hebben wij oog voor de bestaande architectuur of architectuur in aanbouw, houden we ons bezig met de natuurlijke lichtinval om een gebalanceerd lichtplan te ontwikkelen en is het uiteraard van belang dat het interieur dynamisch, esthetisch en praktisch is.

Vraag een oriëntatiegesprek aan

Ben je op zoek naar een interieurstylist nabij Laren? Vraag een oriëntatiegesprek aan met de interieurprofessionals van Maison Libre, zodat we jouw wensen, ideeën en behoeften kunnen verkennen alvorens we je begeleiden naar een totaalconcept voor je interieur. Ook indien je vragen hebt over onze diensten kun je contact opnemen. Wij zijn naast Laren onder andere ook werkzaam als interieurstylist in AmsterdamHilversum en Naarden.

bottom of page