top of page

Interieurstylist in Haarlem

Een interieurstylist in Haarlem inschakelen voor maatwerk interieuradvies en realisatie van jouw project? Het interieur van je gebouw – of dit een flexwerkplek, café of receptie is – dient een bepaalde emotie op te roepen. Enkele voorbeelden zijn een gevoel van rust, comfort of veiligheid. Door een interieuradvies in Haarlem te ontvangen en een interieurconcept door Maison Libre te laten ontwikkelen die de karakteristieke weerspiegeling van de eindgebruiker is, creëer je een plek waar iedereen zich op gemak voelt.

Benieuwd hoe wij je als interieurontwerpers kunnen voorzien van maatwerk interieuradvies in Haarlem? Neem gerust contact op via ons contactformulier of stuur een e-mail.

35 Maison Libra .jpg

De werkwijze van een interieurstylist in Haarlem

Omdat wij als interieurstylist in Haarlem volgens een vaste en transparante werkwijze werken, weet je altijd waar je aan toe bent. We beginnen het traject met een oriëntatiegesprek waarin we kennis met je maken. Wat zijn je wensen en behoeften? Wie is de eindgebruiker? Wat is de ruimte waarmee we werken? Ook wanneer deze ruimte in aanbouw is, kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een offerte op maat op. Ga je hiermee akkoord? Dan gaan we van start met het ontwerpproces. Interieur design in Haarlem omvat onder andere het maken van ontwerpschetsen, 3D-modellen en het kiezen van kleuren en materialen.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Dynamiek als sleutelbegrip in interieurontwerp

Een sleutelbegrip binnen interieur design in Haarlem is dynamiek. Een dynamisch interieurontwerp maakt gebruik van flexibele en functionele elementen die je kunt aanpassen naar de veranderende behoeften. Plekken waar een dynamisch ontwerp tot zijn recht komen zijn bijvoorbeeld kantoorpanden, waar het fijn is dat de indeling en het meubilair de eindgebruiker mogelijkheden biedt om samenwerking en ontwikkeling te stimuleren en er tegelijkertijd ook ruimte is om te focussen of één op één te meeten. Om de esthetiek te vergroten in het interieur in Haarlem voegen we decoratieve en natuurlijke details zoals wandpanelen, planten en sfeerverlichting toe die de ruimte afmaken.

 

Verder hebben kleur- en materiaalgebruik veel invloed op hoe een ruimte wordt ervaren. De keuze van kleuren en materialen kan de sfeer transformeren. Bovendien is het gebruik van hout, glas, metaal en texturen de manier om diepte en karakter toe te voegen voor een visueel maar gebalanceerd interieurconcept. Door in samenwerking met een interieurstylist in Haarlem te bespreken welke ambiance en uitstraling je in de ruimte wilt bereiken, selecteren wij met veel zorgvuldigheid de juiste kleuren, materialen en meubels die hier goed bij passen en ontzorgen we je van het begin tot het eind van het traject.

26 Maison Libra .jpg

Maison Libre: projectinrichting door interieurprofessionals

Het ontwerpen en realiseren van diverse interieurprojecten geeft ons – Isolde en Belinda – van Maison Libre veel voldoening. Met jarenlange ervaring binnen de interieurbouw-, design- en stylingbranche hebben wij veel kennis en kunde opgedaan om authentieke en functionele interieurconcepten te ontwikkelen. Middels al deze jaren binnen deze branches hebben we een breed netwerk aan partners opgebouwd zodat we snel kunnen schakelen. Zodoende ligt de communicatie in onze handen en houden we je altijd op de hoogte van de werkzaamheden.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Neem contact op

Het interieur van je kantoorpand, woning of studio volledig naar wens laten inrichten? Schakel dan een interieurstylist in Haarlem in. Op basis van je wensen en behoeften, de karakteristieken van de eindgebruiker en de ruimte waar we mee werken, ontwikkelen en realiseren wij vervolgens een totaalconcept. Neem contactformulier op om een oriëntatiegesprek te plannen of stuur een e-mail naar info@maisonlibre.nl indien je meer wilt weten over onze diensten. Naast Haarlem zijn wij ook werkzaam in AmsterdamHilversumAlmereAmersfoort en Utrecht.

bottom of page