top of page

Interieurstylist in Utrecht

Op zoek naar een interieurstylist in Utrecht die je kan voorzien van maatwerk interieuradvies? Schakel de interieurprofessionals van Maison Libre in. Wij ontwikkelen een authentiek en functioneel totaalconcept voor je interieur en ontzorgen je tijdens de realisatie van je verbouwing, redesign of aanbouw van elk project. Wil je bijvoorbeeld advies ontvangen over het opdelen van een nieuw project in units, alvorens we deze stylen? Of wil je je neutrale inrichting inruilen voor een speels en kleurrijk interieur waar je energie van krijgt?

Neem contact op om te ontdekken hoe een interieurstylist in Utrecht authenticiteit en functionaliteit vertaalt in het interieur van jouw project. Vraag een oriëntatiegesprek aan of stuur een e-mail indien je vragen hebt.

41 Maison Libra .jpg

Interieurstylist in Utrecht: 
onze aanpak

Bij Maison Libre werken wij volgens een vaste en transparante werkwijze. Vanuit je rol als opdrachtgever kunnen we ons goed voorstellen dat je transparantie belangrijk vindt. Door transparant te zijn over onze werkzaamheden – of dit gaat om het ontwerp, 3D-modellen of de communicatie met ons vaste netwerk van partners in de bouw, meubelmakerij – weet je precies waar je aan toe bent. Ook zorgt een vaste werkwijze aan onze kant voor veel overzicht en efficiëntie, zodat wij altijd onze diensten consistent uit kunnen voeren.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Esthetiek en functionaliteit

Kleurgebruik creëert sfeer, roept emoties op en kan een ruimte transformeren. Maar ook materiaal- en meubelkeuze hebben veel invloed op de uitstraling van een ruimte en zijn verschillende texturen en prints perfect te combineren. Alhoewel esthetiek een grote rol speelt in het interieur, hoort het interieurconcept natuurlijk ook functioneel en dynamisch te zijn. Zo weet een interieurstylist precies hoe ze een ruimte kunnen inrichten door de juiste meubels en decoratieve elementen in het interieur design in Utrecht te verwerken. Dit kun je bijvoorbeeld terugzien in onze particuliere en zakelijke projecten.

 

Verder is lichtinval een element waar wij als interieurstylist in Utrecht veel aandacht aan besteden. Aan welke kant van het gebouw komt de zon op en gaat deze onder? En wanneer de mate van natuurlijk licht minimaal is, is het vanzelfsprekend dat je ervoor zorgt dat het interieur neutraal en zo licht mogelijk van kleur is. Echter is dit afhankelijk van de sfeer die je als opdrachtgever wilt creëren. Heb je bijvoorbeeld de voorkeur voor een uniek lichtplan dat de ruimte oplicht of is intieme sfeerverlichting genoeg? Dit bespreken we met veel passie en plezier met je.

26 Maison Libra .jpg

Maison Libre: professionele interieurontwerpers

Het specialisme van Maison Libre is projectinrichting. Met de waardevolle kennis die wij – Isolde en Belinda – hebben opgedaan door jarenlang werkzaam te zijn geweest in de interieurbouw-, design- en stylingbranche beschikken wij over de expertise en het brede netwerk om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Zo werken wij nauw samen met aannemers, interieur- en meubelbouwers en andere partners en kunnen wij snel schakelen.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Maak gebruik van het contactformulier

Interesse in wat een interieurstylist in Utrecht voor jou kan betekenen? Vraag een oriëntatiegesprek aan of neem contact op indien je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Je kunt gebruikmaken van het contactformulier door je bericht en contactgegevens achter te laten of een e-mail te sturen naar info@maisonlibre.nl. Wij zijn onder andere werkzaam in AmsterdamHilversumAlmereAmersfoort en Haarlem.

bottom of page