top of page

Interieurstylist in Almere

Wil je een interieurstylist in Almere inschakelen? Door maatwerk interieuradvies te ontvangen en hierbij een interieur te laten realiseren, creëer je een oase van creativiteit, motivatie, rust of comfort, afhankelijk van de behoeften van de eindgebruiker. Hierbij kan het gaan om een kantoor, een wachtruimte of wellicht je eigen woonkamer. Wanneer wij interieuradvies in Almere uitbrengen, zorgen we ervoor dat het interieur zowel functioneel is als dat het authenticiteit uitstraalt.

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen als interieurstylist en schakel ons in om je interieur in Almere naar een hoger niveau te tillen. Neem contactformulier op om advies aan te vragen of stuur een e-mail.

37 Maison Libra .jpg

Interieurstylist in Almere: 
onze benadering

Tijdens onze interieurprojecten werken wij volgens een vaste en transparante werkwijze. We beginnen elk traject met een oriëntatiegesprek, waarin we je wensen en behoeften verkennen. Uiteraard maken we hier ook kennis met de ruimte waarmee we werken. Gaat het om een modern gebouw, heeft het een historische achtergrond waarbij we rekening dienen te houden met de bestaande architectuur of is het een project in aanbouw? Op basis van dit gesprek en de opdracht stellen we een offerte op. Vervolgens starten we met onze passie: het ontwerpen van een totaalconcept, alvorens we dit realiseren in samenwerking met ons brede netwerk van partners in de bouw, meubelmakerij en andere sectoren.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Interieuradvies op maat

Een goed interieurontwerp combineert esthetiek met functionele aspecten. Dit ontwerp begint met het begrijpen van het project, de lichtinval en de manier waarop de ruimte gebruikt zal worden. Hoeveel natuurlijk licht komt binnen, aan welke kant komt de zon op of gaat deze onder en hoe kan een lichtplan bijdragen aan de creatie van een bepaalde sfeer? Ook zijn kleur- en materiaalgebruik cruciaal om een kantoor of studio te transformeren en onze emoties te beïnvloeden. Zo zorgen warme kleuren voor een gevoel van warmte en comfort en voegen houtaccenten persoonlijkheid toe aan een ruimte waar dagelijks in wordt geleefd of gewerkt.

 

Als interieurstylist nabij Almere houden we ons onder andere bezig met het ontwikkelen van een functionele ruimte-indeling, 3D-modellen en gedetailleerde impressies. Op deze manier kun je als opdrachtgever precies zien hoe het initiële interieurconcept eruit ziet en hoe wij de projectinrichting in nauwe samenwerking met onze partners geleidelijk verwezenlijken. We helpen je met onze jarenlange expertise graag aan een authentiek en gestileerd interieur in Almere waar de eindgebruiker dagelijks met plezier naar kijkt en gebruik van maakt.

06 Maison Libra .jpg

Maison Libre: interieurdesigners in de omgeving van Almere

Bevind je je in de omgeving van Almere en ben je op zoek naar een interieurstylist om een volledig interieurconcept te laten ontwikkelen en te realiseren? Wij zijn Isolde en Belinda van Maison Libre. Met onze rijke kennis over ruimtelijke vormgeving en kleur- en materiaalgebruik weten we hoe we elke omgeving – op speelse, moderne of klassieke wijze – met de eindgebruiker kunnen verbinden. Dit doen we met veel kunde dankzij onze jarenlange ervaring binnen de interieurbouw-, design- en stylingbranche.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Neem contact op voor interieuradvies in Almere

Een interieurstylist in Almere haalt het volledige potentieel uit elke ruimte. Interesse in wat Maison Libre voor je kan betekenen op het gebied van projectinrichting? Neem contact op door het contactformulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@maisonlibre.nl voor een oriëntatiegesprek zodat we de mogelijkheden kunnen verkennen. Het is ons genoegen om je te helpen aan maatwerk interieuradvies in AmsterdamHilversumAmersfoortUtrecht en Haarlem.

bottom of page