top of page

ORIËNTATIEGESPREK
Op basis van een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat het beste past bij uw wensen.  Aan de hand van dit gesprek ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte.

 

OFFERTE
De offerte die wij voor u opmaken is afhankelijk van de gebruiksdoelen van de ruimte en de specificaties en het detail van uitwerking. Onze offertes zijn daarom altijd maatwerk.

 

SCHETSONTWERP
Het schetsontwerp is bedoeld om te toetsen of al uw wensen, ideeën en doelen haalbaar zijn en waar de eventuele knelpunten zitten. Plattegronden, sfeerbeelden en 3D impressies van de ruimte worden aan u gepresenteerd en in deze fase is terugkoppeling van groot belang voor de uitwerking.

 

MATERIALISATIE
Uw input wordt gebruikt om het schetsontwerp uit te werken tot een definitief ontwerp. Hierin worden alle wensen en aanpassingen verwerkt, alle materiaalspecificaties en inrichting uitgewerkt.

 

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-18.jpg

DEFINITIEF ONTWERP

Uw input wordt gebruikt om het schetsontwerp uit te werken tot een definitief ontwerp. Hierin worden alle wensen en aanpassingen verwerkt en alle materiaalspecificaties en inrichting uitgewerkt en aan u gepresenteerd.

 

REALISATIE
Wij werken voor zowel particulieren en als zakelijke opdrachtgevers. Maison Libre Interior beschikt over de nodige kennis om u tijdens het gehele bouwproces optimaal te kunnen ontzorgen. 

De technische uitwerking, het regelen van de nodige vergunningen of een goede communicatie met de aannemer zijn voor een hoogwaardig eindresultaat even belangrijk als een authentiek, functioneel en persoonlijk ontwerp. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van uitvoerende en proces begeleidende partijen.

Wij brengen onze u graag in contact met aannemers, meubelmakers, installateurs en constructeurs. 

 

INKOOP & STYLING
Misschien net zo belangrijk als het ontwerp is de uiteindelijke uitvoering en styling. Wij sourcen de juiste meubels en accessoires en verzorgen de hele inrichting en aankleding van uw project.

bottom of page