top of page

Interieurstylist in Hilversum

Een interieurstylist in Hilversum inschakelen voor maatwerk interieur advies en realisatie? De inrichting van een ruimte hoort een volledige weerspiegeling van de dagelijkse gebruiksgewoonten van een bezoeker, teamlid of bewoner te zijn en bepaalde emoties op te roepen. Denk hier aan een gevoel van rust, creativiteit, comfort of concentratie. Door ons interieuradvies in Hilversum op te volgen en te implementeren in een ruimte, creëer je een gebalanceerde en functionele plek voor elk.

Ontdek hoe wij het volledige potentieel uit de inrichting van jouw project halen en laat een compleet interieur in Hilversum ontwerpen en realiseren door een oriëntatiegesprek aan te vragen.

41 Maison Libra .jpg

Onze benadering

Gaat de opdracht om een verbouwing, redesign of project in aanbouw? Dan werken wij altijd volgens een vaste en transparante werkwijze. Het oriëntatiegesprek is bestemd om kennis te maken met je wensen, waarden en de ruimte waarmee we werken. Hierop volgt een offerte op maat. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, dan starten we met het ontwerp- en stylingstraject. Tijdens dit traject nemen we je mee door middel van 3D-modellen en fotorealistische impressies van onze ontwerpen. Het grote voordeel aan het inschakelen van een interieurstylist in Hilversum is dat wij over een breed netwerk van aannemers, meubelmakers en andere partners beschikken.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Interieurstylist in Hilversum:
van ontwerp tot realisatie

Bij Maison Libre houden we ons met volle toewijding bezig met interieur design in Hilversum. Hierbij vinden we het belangrijk dat de leefstijl en behoeften van de eindgebruiker centraal staan bij het creëren van een authentiek totaalconcept. De eindgebruiker is namelijk de persoon die in deze ruimte woont, werkt en vooral leeft. Van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van het interieur stelt onze expertise ons in staat om unieke ruimtes te verwezenlijken, met respect voor de bestaande architectuur.

 

Bij het stylen van het interieur is er een sterke nadruk op kleur- en materiaalgebruik, evenals oog voor de kleinste details. De keuze van kleuren en materialen speelt een cruciale rol in het definiëren van de sfeer en het karakter van een interieur. Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers om de juiste kleurenpaletten en materialen te selecteren. Bovendien zijn het de subtiele details die een ruimte tot leven brengen. Of het nu gaat om verfijnde meubelstukken, decoratieve elementen of aandacht voor de afwerking, we besteden aandacht aan alle aspecten om een harmonieus en uitnodigend interieur te creëren.

03 Maison Libra .jpg

Interieurprofessionals met passie voor design

Met onze jarenlange ervaring in de interieurbouw-, design- en stylingbranche hebben wij veel kennis opgedaan. Deze expertise zetten wij in om met passie het interieur van kantoren, studio’s en woningen naar wens in te richten om de eindgebruiker ermee te verbinden. Wij houden hier rekening met de natuurlijke lichtinval, de ruimtelijke indeling en de architectuur om alle nuances en details tot zijn recht te laten komen in het eindresultaat. Wij – Isolde en Belinda van Maison Libre – sparren graag met elkaar én jou als opdrachtgever over het juiste kleur- en materiaalgebruik, elementen en inspirerende touches voor een onvergetelijke indruk.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Neem contact op voor een oriëntatiegesprek

Authentieke interieurbouw laten ontwerpen en realiseren door een interieurstylist in Hilversum, Amsterdam en omstreken? Neem dan gerust contact op of stuur een e-mail naar info@maisonlibre.nl om een oriëntatiegesprek te plannen met Maison Libre. Wil je meer informatie ontvangen over de voordelen van maatwerk interieurontwerp? Ook dan kun je contact opnemen, we maken graag kennis met je.

bottom of page