top of page
Slide 8.jpg
Scope_particulier.png

Herenhuis Plantage buurt Amsterdam

210m2

Ontwerp & Styling

Gezin, 2 kinderen

Opgeleverd

Warm en uitnodigend 

“De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre. Isolde en Belinda hebben de geschiedenis van onze woning, het nieuwe ontwerp en onze smaak perfect samen weten te voegen en er een geweldig en samenhangend geheel van gemaakt.

 

Ze adviseerden de subtiele warme tinten die er voor zorgen dat de woning af is. En omdat alle authentieke elementen van het huis in de loop van de tijd helaas waren verdwenen, stelden zij voor om weer sierlijsten terug te brengen in de woonkamer.

 

Met een briljant kleurenpallet aan accessoires, planten, stoffering en ontbrekende eyecatchers hebben ze ons hele interieur bij elkaar gezocht en de styling gedaan. Dat is wat van een huis een thuis maakt. We hebben nu een gezellig warm en toegankelijk familiehuis waar onze kinderen in op kunnen groeien en hun vrienden kunnen uitnodigen….”

Naast onze projecten in Amsterdam, zijn wij ook operationeel in Naarden, Almere, Amersfoort, Utrecht, Haarlem en Hilversum. Benieuwd naar onze ontwerp mogelijkheden en werkwijze? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

bottom of page