top of page

Interieurstylist in Amersfoort

Een unieke omgeving laten creëren door een interieurstylist in Amersfoort? Ontvang maatwerk interieuradvies die is opgesteld op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Bij Maison Libre streven we altijd naar het vinden van balans tussen functionaliteit en authenticiteit, met begrip voor de bestaande architectuur. Maar ook bij projecten in aanbouw zijn wij de gekozen interieurprofessionals om je te voorzien van maatwerk interieuradvies in Amersfoort.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in om advies aan te vragen of stuur een e-mail.

18 Maison Libra .jpg

De werkwijze van een interieurstylist in Amersfoort

De werkwijze van een interieurstylist in Amersfoort is vast en transparant. We beginnen met een oriëntatiegesprek om kennis te maken met je wensen en behoeften. Ook is de verkenning van de te stylen ruimte hier onderdeel van. Ons begrip van de ruimte helpt namelijk om een weloverwogen offerte uit te brengen op basis van het oriëntatiegesprek en de ruimte waar we mee werken. Ga je ermee akkoord? Dan gaan we van start met het ontwerp. Tijdens het designproces nemen we je mee door middel van fotorealistische impressies, 3D-modellen en gedetailleerde lichtplannen.

Maison Libre - hoge resolutie.jpg-5.jpg

Isolde en Belinda

Interieur als een weerspiegeling van de eindgebruiker

Een ruimte zoals een openbaar kantoor, receptie of woning kun je zien als een ware weerspiegeling van de eindgebruiker. Wanneer je bijvoorbeeld het interieur van de receptie en wachtkamer van je praktijk wilt laten stylen is het van groot belang dat de look van deze ruimte bij de gebruiker past. In dit geval gaat het om een omgeving die rust uitstraalt. Neutraal kleur- en materiaalgebruik stellen de bezoeker op gemak, of ze nu geregeld langskomen of een enkele keer de praktijk bezoeken. Een interieurstylist in de omgeving van Amersfoort weet precies hoe ze door middel van projectinrichting deze unieke en authentieke omgeving kunnen creëren.

 

Maar ook wanneer het om een kantoor gaat zorgen we ervoor dat het interieur in Amersfoort bij de eindgebruiker past. Veel bedrijven beschikken tegenwoordig over flexibele werkplekken omdat een groot deel van de werknemers regelmatig thuis werkt. Om het teamgevoel te behouden ontwikkelen wij interieurs waar men op flexibele wijze bij elkaar kan zitten, maar er ook units zijn om te vergaderen of met uiterste concentratie te werken. Hierbij is het belangrijk dat deze ruimtes niet benauwend aanvoelen, waar het gebruik van glaswerk en verlichting veel invloed op heeft.

26 Maison Libra .jpg

Betrokken interieurprofessionals

Een interieurstylist in Amersfoort helpt je om het volledige potentieel uit elk project te halen. Bij Maison Libre ontzorgen wij – Isolde en Belinda – je graag bij de realisatie van een redesign. Tijdens dit proces denken we altijd met je mee, omdat wij ervan overtuigd zijn dat de eerste indruk van een interieur veel invloed heeft op iemands emoties en hoe ze zich voelen binnen deze ruimte. Wij gebruiken de brede kennis die wij hebben opgedaan in de interieurbouw-, design- en stylingbranche in de interieurconcepten die wij opstellen.

Maarten & Saskia

"De slagroom op de taart van ons interieur kwam van de dames van Maison Libre"

Neem contact op met Maison Libre

Advies ontvangen over interieurstyling of wil je direct een oriëntatiegesprek inplannen? Neem contact op door je bericht en contactgegevens achter te laten in het contactformulier of stuur een e-mail naar info@maisonlibre.nl. Wij zijn onder andere werkzaam in AmsterdamHilversumAlmereUtrecht en Haarlem.

bottom of page