top of page
05 Zuid as.jpg
Scope_zakelijk.png

2Amsterdam - CRI 

Twin Towers

3e etage

Eduard van Beinumstraat Amsterdam

329m2

Totaal ontwerp vanuit casco. Totale projectinrichting, vloeren, wanden, interieurbouw & meubilering

Eltemate

A Hogan Lovells Legal Tech Brand

Turn-key huurder

Oplevering September ‘23

Voor Eltemate is dit de perfecte locatie om de merkidentiteit van jouw nieuwe bedrijf tot leven te brengen op een moderne, stijlvolle en tegelijkertijd comfortabele, duurzame en ruime manier.

In de hedendaagse moderne werkomgeving verschuift de focus meer naar productiviteit, samenwerking en het welzijn van medewerkers. Een comfortabele werkplek is cruciaal voor elk bedrijf en het succes van een organisatie. Een moderne uitstraling vormt de basis van jouw nieuwe kantoor. Een bevoorrechte locatie met veel natuurlijk licht draagt hieraan bij. De vloer, muren, plafonds en pantry hebben een strakke afwerking, wat de ruimte een rustige sfeer geeft.

Houten elementen gecombineerd met groen versterken een warm en gezellig gevoel.

We gebruiken blauwtinten en grijstinten als een centraal thema binnen het ontwerp om een sterke identiteit en herkenning van het Eltemate-merk te benadrukken.

Wij hebben een 3D-ontwerp gemaakt voor 4 kantoren, 16 bureaus, een grote gemeenschappelijke tafel om lunch of informele vergaderingen te faciliteren, en een lounge gedeelte met een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam.

Naast onze projecten in Amsterdam, zijn wij ook operationeel in Naarden, Almere, Amersfoort, Utrecht, Haarlem and Hilversum. Benieuwd naar onze ontwerp mogelijkheden en werkwijze? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

bottom of page