top of page
IMG_6420.jpeg
Scope_zakelijk.png

Rietveld blokwoning

Erasmuslaan 5

Utrecht

198m2

Totaal ontwerp vanuit casco. Totale projectinrichting, vloeren, wanden, interieurbouw & meubilering

JULI NOTARIS

Huurder

Oplevering Maart '24

Wij mochten een totaal concept maken voor de  powervrouwen van Notaris kantoor JULI Notaris Zo’n 2,5 jaar geleden zijn zij met z’n drietjes gestart en nu al uitgegroeid tot een team van 15 personen. 

Dit vraagt om een nieuwe kantoorlocatie en wat voor een! Dat Juli notaris geen traditioneel kantoor is hadden we al snel door. Authenticiteit is zeker een kenmerk dat bij ze past. De keuze om het nieuwe kantoor in een blokwoning van Rietveld te vestigen is niet de makkelijkste weg. Wij hebben de mogelijkheid ze gedurende het bouwproces te begeleiden en adviseren.

In december 2023 gestart met de verbouwing. Wat een eer om voor jul(l)i(e) aan de slag te gaan. En wat een fantastische taak om het werk van Gerrit Rietveld hedendaags te maken.

En van de waardes van Maison Libre Interior is respect voor de bestaande Architect(uur). Dit is dan ook het uitgangspunt van het concept geworden. De komende maanden gaan wij jullie meenemen in het proces van dit project en natuurlijk het eindresultaat medio Maart.

Naast ons werk in Utrecht, zijn wij ook werkzaam in Amsterdam, Naarden, Almere, Amersfoort, Haarlem and Hilversum. Ontdek onze ontwerp mogelijkheden en werkmethode. Neem gerust contact met ons op wanneer je meer wil weten over de mogelijkheden.

bottom of page